Forsvarsministeriet.

Kære Jan 

Tusind tak for en virkelig fin aften i går. J 

Alle børn (og voksne) var virkelig glade for dit hyggelige og sjove indslag med tryllekunst kombineret med julegaveuddeling. 

Jeg har fået virkelig mange fine tilbagemeldinger fra flere deltagere, som fortæller, at deres børn har haft en fest. Det fungerede rigtig godt, at der både var lidt julesange, sjov med børnene og faktisk også grin til de voksne. J

 Vi håber, du får tid til at lægge vejen fordi Holmens Kanal igen til jul næste år.

Mille Ditlevsen

Kontorfuldmægtig

 

FORSVARSMINISTERIET

25. november 2021

“Skovens Forsamlingshus”

5⭐ ud af 5⭐ Super underholdende, både som TrylleJan og Julemand.
27. december 2019

“Jonas F. Børnefødselsdag”

Vi siger tak til trylle jan🎩 for sjov spas og masser af trylleri ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
19. januar 2019

“Borup Privatskole indskolingen”

Efter flere mundtlige anbefalinger af tryllekunstneren TrylleJan valgte vi, indskolingsteamet på Borup Privatskole, at engagere TrylleJan til at underholde vores elever som en del af teamets årlige hyttetur. Vi havde bestilt Jan til at underholde fra kl. 18:00 og selvom vores elever var trætte efter en lang dag på GeoCenter Møn, og en bustur hjem på 1½ time, sørgede Jan for, at der var fuld fart på underholdningen fra start til slut.
Eleverne blev præsenteret for mange flotte trylletricks, og der var skiftevis tricks som Jan, og hans dygtige medhjælper, selv klarede og tricks der involverede eleverne/tilskuerne, der efterfølgende blev belønnet med de flotteste ballondyr. Tusind tak for en super forestilling og det er bestemt ikke sidste gang vi gør brug af TrylleJan på vores skole.

“Privat 46 års fødselsdag d. 12 marts 2018”

Tak for et godt show, Jan. Vi var godt underholdt  Vh

“Dansk El-Forbund afd. København”

– Der skal lyde en stor tak til TrylleJan for en god optræden til vores juletræsfest d. 10/12 2017 i Dansk El-Forbund København.

Hilsen Lars Bæk, formand.